De 2e editie van Let’s Move! was weer een feest! Gezamen­lijk met collega’s uit alle duinbe­drijven NRG|PALLAS, Curium, TNO en JRC maakten we er weer een gewel­dige dag van. Alle deelne­mers hebben de elementen getrot­seerd op en buiten onze campus in de Pettemer duinen aan zee.😊 Van hardlo­pers, beach volley­bal­lers, bodyboar­ders en natuur­wan­de­laars, hebben zich van hun sportiefste kant laten zien. De weder­zijdse interesse in elkaar, voerde de boven­toon. We bruisen nog van de energie!

Bekijk de after­movie en de foto’s terug!

Hardlopen en natuurwandeling

De hardlo­pers waren heel snel en sommige waren al na 45 minuten alweer terug. Voor de wande­ling door de duinen hadden we 3 groepen en kreeg men infor­matie over het duinge­bied die ze nog niet eerder gehoord hadden. Ook werd er flink genet­werkt tijdens het wandelen.

Beach­vol­leybal en bodyboarden

Op strand werd er fanatiek gevol­ley­bald in vele teams, het niveau was hoog en er was veel lol. Het suppen en kiten kon helaas niet doorgaan door te weinig wind of te hoge golven. In de plaats daarvan gingen we bodyboarden. Een nieuwe ervaringen voor velen, en inspan­nend was het! De mensen kwamen met een grote glimlach van plezier na afloop terug op de campus.

Enkele reacties van deelnemers:

Dat ondanks het weer toch besloten is om het door te laten gaan. Je ontmoet mensen ook met bewolkt weer en je maakt iets met elkaar mee en doet iets samen. Ook een goed alter­na­tief gevonden voor het niet doorgaan van het kiten. Golf en body surfen was een leuk alternatief.”

Goede commu­ni­catie vooraf aan het evene­ment. Alles was duide­lijk. Het aanbod van activi­teiten. Voor iedereen wat leuks om te kiezen. Zelf de wande­ling gedaan met boswachter. Was heel interes­sant. Ik was aange­naam verrast door de catering achteraf. Veel keuze en smaakte heerlijk en de gelegen­heid om echt even andere mensen te spreken. Al met al een gezel­lige middag en ik hoop volgend jaar weer. Oh, en ook nog poncho’s uitge­deeld vanwege het weer. Gelukkig niet nodig gehad, maar toch top! “

I enjoyed the friendly atmos­p­here and the oppor­tu­nity to meet others who I would not normally meet.”

Bekijk de foto’s en de aftermovie:

Let's move 2023 aftermovie

Let's Move Energy & Health Campus